Alimentació

Amplia gamma de productes alimentaris per als nostres amics, els gossos, els gats, petits mamífers, tortugues, peixos i ocells. Pinsos, llaminadures, premis, galetes, herba, malta, calç, heno...

Higiene

Xampús, acondicionadors, perfums, desodorants, repel·lents i atraients de miccions, tovalloletes, sèrums, netejadors d’ulls i orelles, esprais bucals, eliminadors d’olor, xampús de cavall, antiparasitaris, empapadors, pelets, etcètera.

Descans

Per a la teva mascota trobaras llits i matalassos de tots estils, formes, colors i mides. També tenim sofàs i iglús, així com casetes, transportins, etc.

Oci i diversió

Motxilles, abeuradors per sortir a passejar, accessoris per adherir a la bicicleta, corretges per sortir a córrer, pilotes, frisbies, cordes per jugar, ninots, Kong, bionics, protectors d’asfalt i de neu, cordes naturals, plats, etc.

Roba per gossos

Jerseis, anoracs, camisetes, vestits, xandalls, barnussos, pijames, ulleres, calcetes, gorres, bufandes, pijames, impermeables per la pluja, buffs, sabates, mitjons. Disposem de tot el que t’imaginis per a la teva mascota!

Seguretat i passeig

Tot tipus de collars i arnesos (perles, diamants, personalitzats, nylon, encoixinats, adaptables...), corretges i flexis, adaptadors i reixes pel cotxe, transportins homologats per avió o moto, motxilles, maletes i bolsos, bon tons, morrions, Halty, training harness, Julius...

Ofertes i promocions

A la botiga de Girona d’Estima’ls trobaras constantment promocions i ofertes de productes, també les podràs veure al nostre Instagram o  Facebook!
Vina a veure’ns i pregunta de quina promoció et pots beneficiar!

 

35 anys
Més de 35 anys treballant amb les vostres mascotes
Les millors marques
Amplia gamma de productes per a tot tipus de mascotes